miercuri, 23 mai 2007

LUXURY CAR SHOW BUCURESTI 2007: Bijuterii pe patru roti
Fotografii: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT
La Tiriac Expo (fostul Metro) din Otopeni s-a deschis astazi prima editie a Luxury Car Show Bucuresti 2007, expozitia celor mai frumoase, scumpe, rapide si rare masini din lume.
Modelele de colectie expuse, multe dintre ele unicat, reprezinta marci de renume precum Ferrari, Lamborghini, Pagani Zonda, Koenigsegg, Spyker, Aston Martin, Mansory Tunning, Maybach, Porsche, Jaguar, Rolls Royce, Bentley, Cadillac, Land Rover, Lexus, Walz Hardcore Cycles sau masini de Formula 1. Cele mai scumpe exemplare expuse la sunt Ferrari Enzo (in valoare de 850.000 de euro), Pagani Zonda Roadster (720.000 euro) si Koenigsegg (650.000 euro).
Multe dintre automobilele prezente sunt produse in serie limitata, existand doar cateva exemplare de acelasi fel in toata lumea. Vor fi de asemenea expuse si cateva unicate: Pagani si Koenigsegg, in vreme ce Mansory va aduce cele mai elegante si frumoase masini tunate din lume. De asemenea, Luxury Car Show gazduieste motoare exclusive si unice, cu un look deosebit, chopere tip Harley Davidson, toate prima oara sub acelasi acoperis pentru publicul din Romania. La eveniment au fost invitati si cativa dintre cei mai importanti constructori si designeri ai masinilor exclusiviste, printre acestia numarandu-se Horacio Pagani, Christian von Koenigsegg si Peter van Rooy.

Pe langa aceste minuni de masini si motoare, publicul roman poate viziona in cadrul Luxury Car Show parade de moda de lenjerie si bikini si concertul unuia dintre cei mai apreciati pianisti din Ungaria, Balazs Havasi. Concertul deosebit de pian a lui Havasi deschide expozitia si se va repeta la fiecare doua ore, timp de 15 minute.

Luxury Car Show Bucuresti 2007 va fi gazduit intre 24 si 27 mai, de Tiriac Expo, fost Metro Otopeni, vis-a-vis de Aeroportul International Henri Coanda, la 16,5 km nord de centrul Bucurestiului, in Sos. Bucuresti – Ploiesti nr. 289. Programul expozitiei este zilnic, intre 09:00 si 20:00, iar biletele de intrare se pot achizitiona de la Metro Otopeni. Costul unui bilet este de numai 15 RON de persoana.

Expozitii de masini de lux se desfasoara in doar cateva dintre capitalele Europei: la Geneva, Monaco, Frankfurt sau Paris. Conceptul Luxury Car Show lansat de Al Roudhan Bader, organizatorul expozitiei care ajunge si la Bucuresti, se bazeaza pe o serie de expozitii itinerante. Aceasta aduce masini de lux in mai multe capitale europene. In aprilie 2006, Luxury Car Show de la Budapesta a adunat peste 86.000 de vizitatori, iar expozitia din Viena din ianuarie 2007 a fost vizitata de aproximativ 126.000 persoane.


“Ma bucur ca am reusit sa aducem in Romania acest show unic al masinilor de lux si de sport. Stiu ca sunt multi romani pasionati, nerabdatori sa vada cu proprii ochi aceste modele valoroase si exclusiviste la care n-au putut decat sa viseze pana acum, admirandu-le la televizor sau in reviste. Le oferim acum ocazia sa se convinga de toate performante deosebite ale acestor masini cu personalitate - de viteza si de caii putere -, dar si de designul lor iesit din orice tipare. In plus, pentru prima oara in Romania, aceste adevarate raritati pot fi si cumparate, pentru ca toate “bijuteriile” prezente la Luxury Car Show sunt de vanzare”
Al Roudhan Bader, organizator Luxury Car Show Bucuresti 2007.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...