sâmbătă, 21 iulie 2007

RALIUL SIBIULUI 2007: Praful, inamicul nr. 1

CRR Marisca era lider dupa prima zi a Raliului Sibiului Pirelli

In conditiile în care s-a disputat în zona montana, noaptea, iar norii de praf se ridicau la trecerea bolizilor, majoritatea concurentilor au avut probleme.

Vremea caniculara i-a incomodat pe concurenti, obligati sa suporte o temperatura si mai ridicata într-o masina care nu dispune de aer conditionat si pe care o piloteaza în combinezon si cu casca de protectie pe cap. Insa marele inamic al participantilor (au luat startul 46 de echipaje) a fost praful ridicat de pe macadam la trecerea bolizilor. Dupa "încalzirea" de pe traseul de autocross din cartierul Strand, acolo unde s-a desfasurat Superspeciala Pirelli (4 km lungime), ziua a fost decisa de evolutia de pe "speciala" 2 Santa (15,8 km), singura proba de noapte a întrecerii si cea mai grea din Campionatul de

Raliuri al României (CRR). Plecat primul, Marisca a mers cel mai bine (11:22,2), încheind ziua în postura de lider (13:12,0). Runda a avut parte si de un accident, Alexandru Pitigoi ajungând cu al sau Mitsubishi Evo IX în râu. Masina a fost avariata în proportie de 80%. Accidentul n-a avut alte urmari, dar recuperarea epavei s-a facut la 3 dimineata.

Clasament general dupa prima zi: 1. Marisca 13:12,0, 2. Dan Gârtofan (Subaru Impreza) la 42,9s, 3. Catalin Cismaru (Mitsubishi Evo IX) la 49,4s.

Text si foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT











































Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...