duminică, 11 mai 2008

RUGBY: Dinamo Gaz Sud - Steaua 30-18 (I)

















































Animate de dorinţa de a câştiga trofeul, Steaua şi Dinamo s-au limitat la un joc supertacticizat în finala Cupei României. A fost ziua „câinilor“, care s-au impus la rugby, dar şi la polo.
În minutul 75, de pildă, tabela arăta 18-18, toate punctele fiind marcate din penalităţi de Florin Vlaicu, respectiv Răzvan Stanca, fiecare câte şase. Nu s-a ajuns însă în prelungiri. Pentru că la un balon tactic şutat de dinamovişti, din propriul teren, steliştii au gafat în serie. Răzvan Stanca a urmărit şi a culcat „băşica” ovală în terenul de ţintă advers. Sub presiunea timpului - se juca în prelungiri -, Steaua a resimţit şocul. Astfel că Dinamo a reuşit o nouă încercare, care a rotunjit diferenţa (30-18). A fost primul succes al roş-albilor cu sud-africanul Chester Williams director tehnic.
Desemnaţi cei mai buni jucători ai echipelor lor, Alex Tudori (Dinamo) şi Marcel Mihalache (Steaua) au încasat câte 1.000 de euro de la Oil Terminal, sponsorul competiţiei.
Au marcat: Stanca 1e, 1t, 6lp, Teaşcă 1e, respectiv Vlaicu 6lp.
Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...