joi, 8 martie 2007

CICLISM / DINAMO SECROM: De la Hoolywood in Mica Bucla





















Alaturi de olandezii Sierd Steigenga si Gerb van der Burg, pentru Dinamo Secrom va concura in acest an si Eli Richbourg, co-producator al filmului "Fantoma de la Opera".

Ca in fiecare an, echipa de ciclism de la CS Dinamo are ca obiectiv castigarea Turului Romaniei, ea mizand acum si pe un profesionist din Los Angeles.

Sus]inuta de firma Secrom Security System - directorul general Ruxandra Tesa este si presedintele sec]iei, gruparea bucuresteana va continua sa mizeze pe olandezii Sierd Steigenga si Gerb van der Burg, doi dintre protagonistii edi]iei din 2006 a Turului Romaniei. Alaturi de ei va concura, in premiera, si rutierul american Eli Richbourg (36 de ani). Co-producator al filmelor "Cabina telefonica" si "Fantoma de la Opera", acesta este implicat acum in mai multe proiecte cinematografice la Buftea. {i cum nu poate trai fara ciclism, si-a oferit serviciile echipei dinamoviste. "Va concura cu bicicleta sa", ne-a marturisit antrenorul Mircea Romascanu, in timp ce vicepresedintele Constantin Carstea a anun]at ca rutierii romani George Manu, Dan Anghelache, Razvan Juganaru, Lucian Butaru, Florin Ghindeanu, Cosmin Hortea si Cristian State vor beneficia de unele la fel de performante (Kona), din carbon, furnizate de AsSport Florescu.

Cu Eli Richbourg in echipa, precum si cu cei doi olandezi deja binecunoscuti, Dinamo Secrom vrea sa castige Mica Bucla si clasari pe podium in Turul Turciei atat la individual, cat si pe echipe. De asemenea, pe plan national se doreste obtinerea a patru titluri nationale pe sosea, precum si sase pe velodrom. In plus, Martin Gaber si Traian Goga vor participa la Campionatul Mondial de juniori din Mexic.

Biroul de conducere al asocierii Dinamo - Secrom: Ruxandra Tesa - presedinte, Constantin Carstea - vicepresedinte, Mihai Jambore - secretar, Mihai Cosma, Florin Chelu, Mircea Romascanu si Gheorghe Neagoe - membri.

Antrenori: Mihai Romascanu, Constantin Carstea (seniori), Gheorghe Neagoe (juniori).

Lot sportivi - seniori: Dan Anghelache, George Manu, Razvan Juganaru, Cosmin Hortea, Lucian Butaru, Florin Ghindeanu, Cristian State, Sierd Steigenga (Olanda), Gerb van der Burg (Olanda), Eli Richbourg (SUA). Juniori: Traian Goga, Martin Gaber, Claudiu Marcu, Robert Dinu, Alin Doroftei, Mike Petculescu.

Foto: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...