vineri, 21 martie 2008

MOTO: Marci de renume la SMA 2008

Pe 17 aprilie, la complexul Prima 2 va fi inaugurat Salonul Moto si Accesorii (SMA) 2008. Printre producatorii de motoare ce si-au anuntat participarea se numara Honda, Harley Davidson, Yamaha, Kawasaki, Suzuki, Aprilia si BMW.
Salonul se va extinde pe o suprafata de aproximativ 7000 m2 si va cuprinde peste 30 de expozanti de renume.
Iata cateva dintre noutatile anuntate de organizatori:
- In premiera, KTM va expune Quad XC 525, noul LC4 690 Enduro precum si surpriza pentru public, motocicleta din Campionatul Mondial GP clasa 125 cmc pilotata de Tomoyoshi Koyama.
- Kawasaki va tura motoarelele modelelor ZX 10 R 2008, Ninja 250, Brute Force 750, iar vedeta salonului din partea gigantului Nipon este motocicleta oficiala de curse ce alearga in campionatul national de motociclism viteza.
- Cross Bone, noul membru al familiei Softail, va fi lansat simultan in intreaga Europa de Harley Davidson si adus in premiera la SMA. Motocicleta atrage atentia prin noua furca fata “Springer”. La o privire mai amanuntita, Cross Bone impresioneaza prin eleganta tahometrului, precum si prin designul si grafica suportului de far.
- Prima motocicleta cu trei moduri de schimbare a vitezei, Mana, precum si prima motocicleta de serie cu putere de 215 HP, RSV V4 Race Machine, sunt modelele pe care Aprilia le va expune in cadrul expozitiei, alaturi de Shiver si Supermotard 750.
- „Cea mai frumoasa motocicleta” va putea fi admirata in cadrul Salonului, prin prezenta MVAgusta Brutale 1078RR care a castigat marele concurs din cadrul EICMA ca fiind cea mai frumoasa motocicleta prezenta la evenimet in fata urmatoarelor 2 clasate , Ducati Monster 696 si BMW HP2 Sport.
- Sectiunea de accesorii moto este reprezentata de branduri precum Bering, Forma, G-Mac si, in premiera, RS-Taichi Japonia.
- Starul accesoriilor este in acest an geaca moto RS-Taichi RSJ678, geaca ce inglobeaza un revolutionar sistem de protectie Air Bag.
Organizatorii salonului de motociclete estimeaza o prezenta de peste 30.000 de vizitatori. Ei (http://www.nefexpo.ro/) detin o experienta semnificativa in domeniul auto-moto, de numele acestora se leaga prima editie a SIAB, precum si organizarea Salonului Transpotec&Logitec in Romania, expozitie de vehicule comerciale de renume european si care ocupa locul al doilea in Italia.

Aceeasi organizatori va invita si la Salonul de Tuning ce va avea loc intre 8 si 11 mai in cadrul complexului Prisma.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...