vineri, 16 martie 2007

CARITABIL: Seat si Shakira sar in ajutorul copiilor saraci din America Latina




In cadrul campaniei "Cath The Fever", donatiile se fac on-line si prin SMS, tariful la acesta din urma fiind de un euro. Pana acum s-au strans circa 100.000 de euro. Prin tragere la sorti, un donator va castiga modelul Leon "Pies Descalzos”, in valoare de 27.000 de euro.
In urma cu cativa ani, cunoscuta solista Shakira a fondat Fundatia "Piez Descalzos" (Picioare goale), scopul acestei fiind de a ajuta copiii fara adapost din Columbia, tara natala a cantaretei, precum si din alte tari ale Americii Latine. Non-guvernamentala, respectiva organizatie a izbutit rapid sa stranga fonduri, fiind implicata in gazduirea si educarea a peste 5.300 de copii.

Initiativa s-a bucurat imediat de sustinerea oamenilor de afaceri, dar si a celor obisnuiti, insa cu mai multa dare de mana. In functia de presedinte al fundatiei a fost aleasa dna Mari Emma Mejia, fost ministru de externe al Columbiei. Iar recent constructorul de automobile Seat a decis sa se implice direct, semnand un parteneriat cu Shakira prin care a fost declansata campania "Cath The Fever". Aceasta se va derula pana pe 15 mai, fiind promovata atat de Seat, prin evenimentele pe care le organizeaza, cat si de solista, aflata intr-un turneu in mai multe tari al Europei.

Pentru strangerea de fonduri, in mai multe tari de pe Batranul Continent s-au alocat numere de telefonie mobila, donatorii putand expedia SMS-uri (tarif un euro) care contin cuvantul "Seat". De asemenea, se pot face donatii inline, pe site-urile constructorului, inclusiv pe cel din Romania (http://www.seat.ro), precum si pe site-ul dedicat campaniei (http://www.catch-the-fever.com). Pana acum s-au strans circa 100.000 de euro, circa 6.000 fiind adunati in cadrul unei licitatii tinute la Salonul Auto de la Geneva. De asemenea, importatorul Seat din Elvetia, AMAG, a donat 10.000 de franci elvetieni.

Pentru a stimula campania, pe 6 iunie, la Salonul Auto gazduit de Barcelona se va efectua o tragere la sorti in urma careia unul dintre donatori va castiga modelul Seat Leon "Pies Descalzos". Acesta a fost desenat in colaborare cu Shakira si valoreaza circa 27.000 de euro. Masina este expusa pe scena la fiecare concert al solistei din turneul european.

Foto: Seat


Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...