miercuri, 14 martie 2007

ROMANIA / ECHIPA NATIONALA: Tincu si Tonita se intalnesc cu elevii




In cadrul campaniei de promovare a sportului cu balonul oval in mediul scolar, cei doi internationali romani vor vizita maine Scoala Generala nr. 1 din Chitila.

Anul trecut, inaintea meciului cu Franta, la invitatia lui Florin Besliu, antrenor la RC Grivita Bucuresti, Sorin Socol, capitanul echipei Romaniei, si-a facut timp dupa un antrenament al “stejarilor” si a trecut pe la Parcul Copilului, unde s-a intalnit cu tinerii rugbysti ai acestei grupari de traditie. Internationalul roman s-a bucurat de multa atentie din partea copiilor, care s-au fotografiat alaturi de el dupa ce actualul jucator de la SU Agen le-a spus cateva cuvinte. “Depinde de voi pentru a reusi!”, acesta a fost mesajul lui Sorin Socol.

Cu caracter privat, initiativa respectiva a fost preluata recent de catre Federatia Romana de Rugby (FRR), saptamana trecuta capitanul “stejarilor” intalnindu-se cu elevii clasei de profil de la Scoala Generala nr. 175 din Capitala. Socol le-a povestit copiilor veniti in numar mare (peste 250) ce l-a determinat sa practice acest sport. De asemenea, le-a istorisit cum a fost c`[tigat= medalia de bronz la Campionatul Mondial de juniori din 1996, unde a fost desemnat cel mai bun jucatori al competitiei, si cum a devenit jucatori profesionist.

Inclusa in cadrul campaniei de promovare a sportului cu balonul oval in mediul scolar, actiunea va fi repetata maine (joi, 15 martie), la ora 13:00, cand alti doi internationali romani, de asemenea componenti ai pachetului de inaintare, vor vizita Scoala Generala nr. 1 din Chitila, in programa careia, la orele de educatie fizica si sport, a fost inclus si rugby-tag. In aceasta situatie se vor afla talonerul Marius Tincu si linia a treia Ovidiu Tonita. La actiune au fost invitati si elevi de la Liceul “Ioan Petrus” din Otopeni si ai Scolii Generale nr. 2 din Buftea.

Foto: FR Rugby

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...