marți, 6 martie 2007

CNR 2007 / RALIUL BRASOVULUI : Alina Bunica a fost “Omul Cursei“




Primul Trofeu “Omul Cursei“ din sezonul 2007 a fost decernat Alinei Bunica. Singura femeie pilot din Campionatul de Raliuri al Romaniei a fost la un pas de a termina primul raliu din cariera dar ghinionul a facut, ca din motive tehnice, sa fie nevoita sa se retraga din concurs chiar inainte de penultima proba speciala.
Trofeul “Omul Cursei“ este oferit de Motor Media International sub egida FRAS si este acordat in baza deciziei unui juriu care la fiecare etapa decide care persoana agrenata direct sau indirect in raliu s-a remarcat in etapa respectiva. La Raliul Brasovului Tess, juriul format din Stefan Vasile (presedinte FRAS), Bella Stoica (organizatorul raliului), Dragos Baltateanu (redactor AUTOCAR), Radu Roman (Motorsport Media & Management), Ovidiu Pacurar (TVR Cluj) si Alexandru Tamasescu (Managing Director Motor Media International) a hotarat ca “Omul Cursei“ este Alina Bunica.La 21 de ani, Alina, detinatoarea unui palmares impresionant la karting, a debutat in Campionatul de Raliuri al Romaniei, fiind singura femeie pilot din campionat. Din pacate, primul sau raliu s-a incheiat cu un abandon provocat de spargerea baii de ulei a automobilului Dacia Logan. Desi a mers prudent in primele probe speciale, Alina, care concureaza in cadrul Cupei Dacia Joe, a dovedit ca are potential pentru a ataca podiumul la categoria “Sperante“ respectiv “Debutanti“ in cadrul Cupei Dacia Joe. Trofeul “Omul Cursei“ a reprezentat pentru Alina cel mai frumos Martisor dupa cum a declarat in aplauzele celor prezenti la festivitatea de premiere.


Foto: Attila Balazs

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...