sâmbătă, 3 mai 2008

VOLEI: Metal câştigă, Dinamo contestă
Disputată în această dimineaţă, în sala Extreme din Capitală, prima manşă a finalei Diviziei A1 a fost câştigată de deţinătoarea titlului: Metal Galaţi – Dinamo 3:2 (20, 21, -23, -20, 13).
Echipa moldavă a dominat primele două seturi, însă bucureştencele au izbutit să revină şi să egaleze situaţia. În setul decisiv, ca de altfel pe întreg parcursul întâlnirii, s-a evidenţiat Maja Ognjenovic, compenenta naţionalei Serbiei reuşind, pe lângă execuţii impecabile, să-şi mobilizeze colegele în momentele dificile.
După meci, chestorul Marcel Popescu şi managerul Marian Ştefan au contestat vehement arbitrajul lui Vlad şi Lungu. Cei doi i-au reproşat, de pildă, ultimului că a semnalizat eronat o atingere a fileului de către o jucătoare dinamovistă în setul decisiv. „N-a fost vorba doar despre un punct, ci de mai multe, în fiecare set”, a exclamat preşedintele lui CS Dinamo. Cele două rivale se întâlnesc din nou mâine, de la ora 11:00, tot în sala Extreme din Capitală.
Ultimele trei partide vor avea loc la Galaţi, în week-end-ul următor. Din acest motiv, Metal are mari şanse să-şi apere titlul câştigat anul trecut.
Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...