sâmbătă, 12 aprilie 2008

AUTO / FOTBAL: Alaturi de copiii orfani


























Cu toate ca au un program extrem de incarcat, Dani Coman si cativa dintre colegii sai de la Rapid au fost prezenti ieri, la Goodwill Ball, in Herastrau.
Dedicata tuturor iubitorilor fotbalului din Romania, actiunea initiata de Hyundai a debutat la Sibiu, iar de ieri si pana duminica se va desfasura in Herastrau (intrarea dinspre Piata Charles de Gaulle). Invitati speciali ai inaugurarii au fost o parte dintre fotbalistii Rapidului - Coman, Marinescu, Burdujan -, precum si oficialii Nae Manea, Marian Rada si Cristi Costache. Giulestenii si reprezentantii Hyundai Motor au oferit cadouri copiilor de la Centrul de Plasament Sf. Dimitrie din Bucuresti, au schimbat cateva pase cu acestia si au scris mesaje de incurajare pentru echipa de fotbal a Romaniei pe o minge de fotbal uriasa (Hyundai este sponsor oficial la Euro 2008). "Desi jucam cate doua meciuri pe saptamana, am acceptat cu mare placere sa participam. Este actiunea unei marci implicate in fotbal, dar si despre acesti copii care au nevoie de bucurie", ne-a marturisit Nae Manea.
Bucurestenii pot testa masinile Hyundai la Goodwill Ball, lor fiindu-le rezervate si alte surprize.
Text si foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...