sâmbătă, 19 aprilie 2008

MOTO: Cea mai scumpa motocicleta din lume











Pâna duminica seara, vizitatorii Salonului Moto si Acccesorii gazduit de Complexul Prisma 2 din Corbeanca pot admira modelul MV Agusta F4 CC.
Printre motocicletele expuse, câteva dintre ele în premiera pentru tara noastra, de importatorii Aprilia, BMW, Harley Davidson, Honda, Kawasaki, Suzuki si Yamaha, se numara si cea care impresioneaza atât prin pret (119.000 euro cu TVA), cât si prin performantele sale. Purtând initialele celui care a gândit-o, designerul Claudio Castiglioni, MV Agusta F4 CC are carenaj de carbon si dispune de un motor de 195 cai-putere, care permit atingerea unei viteze de 315 km/h! Si aceasta pentru ca este limitata electronic. Expus si la Luxury Show anul trecut, bolidul care are circa 190 kg si o înaltime de 81 cm a fost realizat într-o serie limitata (100 de unitati).
Salonul este deschis zilnic, între orele 11:00 si 20:00, biletul de acces costând 10 lei.
Foto: Marian-Valentin BURLACU / ProSPORT

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...