luni, 5 februarie 2007

APRR: George Balta are bicicleta!









Prietenul nostru, George Balta, are de acum cateva zile o bicicleta "inteligenta" care il ajuta sa se puna pe picioare... Ea se "antreneaza" singura, miscand astfel si picioarele tanarului taloner de la Olimpia, care este imobilizat la pat din martie 2006.
George a descoperit acest instrument de refacere atunci cand a fost in statiunea Baile Felix. Si cum respectiva bicicleta s-a dovedit a-i fi utila, mama lui George, dna Lorica Balta, nu s-a lasat pana nu a obtinut una pentru fiul ei. O parte din cost a fost suportat de Asociatia Prietenii Rugbyului Romanesc, iar cealalta a fost acoperit din donatii mai vechi facute pentru George.

Pe de alta parte, este foarte probabil ca la mijlocul acestei luni, prin Fundatia ProSport, George sa obtina un alt aparat de refacere din partea unei firme din Targoviste.
Va voi tine la curent cu ultimele noutati legate de starea de sanatate a lui George Balta. El va asteapta sa-l vizitati. Si, ATENTIE!, numarul celor care trec pe la el s-a micsorat considerabil in ultimul timp.
Sa nu-l uitam, dragi prieteni! Este pacat! In numele idealurilor si principiilor promovate de rugby, va rog sa va amintiti de prietenul nostru.
Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...