marți, 13 februarie 2007

SPRIJIN: George a primit aparatul de recuperare de la dl Dorin Petrus



















Fotografii: Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Patronata de dl Dorin Petrus, o firma din Targoviste specializata in aparatura destinata salilor de forta i-a donat lui George un exemplar. In aceasta dupa-amiaza am asistat la montarea aparatului. Acesta a fost obtinut in urma discutiilor purtate de dl Cristian Topescu, directorul cotidianului si al Fundatiei ProSport, si dl Dorin Petrus. Speram ca acest aparat sa-i fie de folos lui George in tentativa sa de a renunta la scaunul cu rotile, de a pasi din nou pe picioarele lui.

Si prin intermediul acestui blog dna Lorica Balta si George le transmit multumiri domnilor Dorin Petrus si Cristian Topescu! Si tuturor celor care au expediat medicamente, sume de bani, mesaje, fie prin telefon, fie prin e-mail.
ATENTIE, insa, "fiarele" nu sunt de ajuns pentru insanatosirea prietenului nostru! GEORGE BALTA are nevoie ca OAMENII rugbyului nostru, toti OAMENII care il cunosc, sa-i calce pragul casei. Si sa-i stranga mana intr-un gest firesc, de solidaritate, care va face mai mult decat orice exercitiu fizic. GEORGE va asteapta!
Marian-Valentin Burlacu / ProSport

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...