joi, 15 februarie 2007

PRIETENIE: Inteleptii rugbyului romanesc se revad o data la o saptamana






Mihai Cojocaru

Costel Stanescu (stanga) si Mircea Iliescu

Mihai Cojocaru (stanga) si Peter Tweedie




Costel Stanescu

Mihai Bostan



Marin Ionescu
In fiecare miercuri, la ora 11:00, fosti jucatori de rugby sau oameni apropiati acestui sport, majoritatea din Capitala, se reintalnesc la o braserie aflata in vecinatatea Liceului "Iulia Hasdeu". De fiecare data, se bea cate o bere, se mananca si covrigi, dar mai ales se deapana povesti. "Si astazi visez noaptea acea faza din meciul cu Franta, 6-6, la Toulouse. Atunci Viorel Morariu a incercat un dropgol, insa balonul s-a lovit de un stalp al buturilor... Am fi castigat. Nu m-a vazut, ca eram langa el, liber", isi aminteste cu ciuda Mircea Iliescu.
La intalnirea de miercuri printre cei prezenti s-a aflat si Peter Tweedie, englezul care se declara "galez cu sufletul" - s-a nascut la Newcastle, dar a copilarit la Cardiff. N-au lipsit Mihai Bostan, Mihai "Clara" Cojocaru, Piciu Comanescu, Nicolae Fratila, Mircea Galdea, Vladimir Gheata, Cristian Grunovici, Gheorghe Gusi, Mihai Hula, dr Virgil Ignat, Marin Ionescu, Traian Moldoveanu, Petre Niculescu, Titi Popescu, Costel Stanescu, Nicolae Sipot, Viorel Spinei, Gheorghe Tuki Titoran si Ioan Vasilescu.
Fotografii: Marian-Valentin Burlacu / ProSport


Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...