sâmbătă, 22 martie 2008

RUGBY / CEN 2007/08: Romania - Cehia 76-7





































































Echipa de rugby a României a învins astazi, cu 76-7 (45-0), naţionala Cehiei. In urma acestui rezultat, ea a urcat temporar pe primul loc in clasamentul editiei 2007/08 a Cupei Europene a Naţiunilor.
Romania are 22 de puncte, din 30 posibile, fiind urmata de Rusia, care are acelasi punctaj, si Georgia, cu 19p, insa aceste formatii mai au doua meciuri de disputat. In aceste conditii, nationala noastra va termina pe locul 3.
"Stejarii" au marcat împotriva Cehiei 11 eseuri prin urmatorii jucatori: Stefan Ciuntu (3), Catalin Fercu (2), Ionut Dimofte (1), Radu Basalau (1), Florin Vlaicu (1), Bogdan Macovei (1), Costica Mersoiu (1), Catalin Bigiu (1).
Principalul realizator a fost Florin Vlaicu, care, pe langa incercare, a reusit opt transformari si un dropgol (24 de puncte in total). A mai marcat Danut Dumbrava (o transformare).
Foto: Marian-Valentin BURLACU

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...