vineri, 28 martie 2008

WRC: Diego Armando Maradona, copilot pentru o zi lângă Sebastien Leob



Aflat în Argentina, pentru a participa la etapa a patra din Campionatul Mondial de raliuri (WRC), francezul Sebastien Loeb s-a urcat la volan alături de un copilot surpriză. În această postură s-a aflat Diego Maradona, legenda fotbalului argentinian. Superstarul argentinian a fost, joi, invitatul special al echipei Citroen Total în parcul de service din Villa Carlos Paz.
Argentinianul a impresionat asistenţa cu trucurile sale cu mingea, dupa care a fost rândul lui Sebastien Loeb să-i dezvoluie secretele modelului Citroen C4 WRC. Fostul fotbalist a urcat pe scaunul din dreapta şi a fost copilotul campionului mondial en-titre la testele programate înaintea startului în Raliul Argentinei. „Mi-a spus de la început că pot să stau liniştit şi că pot să am încredere în el. A fos o experienţă senzaţională. Auzisem că este un pilot foarte bun. Acum ştiu că este unul fantastic”, a declarat Maradona, după patru kilometri parcurşi în dreapta lui Sebastien Loeb.

Foto: CITROEN

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...