marți, 22 aprilie 2008

DAKAR SERIES / REC 2008: Sainz l-a lovit involuntar pe Maimon!


Masina Mitsubishi Pajero a echipajului Masuoka / Maimon
Foto: MITSUBISHI MOTORS
Dificultatea Raliului Europei Centrale, ce se desfăşoară până sâmbătă, în Ungaria şi România, este dovedită şi de incidentele inerente unei asemenea întreceri.

Unul dintre ele s-a petrecut astăzi, în el fiind implicaţi piloţi de top. Pe când schimba o roată la maşina Mitsubishi Pajero, Pascal Maimon, copilotul japonezului Hiroshi Masuoka, a fost lovit involuntar de automobilul Volkswagen condus de Carlos Sainz! Niponul a terminat prima specială pe locul 12, însă a fost constrâns să abandoneze pentru că al său coleg a fost transportat la spital pentru o radiografie. Maimon a suferit o fractură la picior, urmând a ajunge acasă, în Franţa, în următoarele zile. Victoria în prima probă specială i-a revenit sud-africanului Giniel De Villiers (Volkswagen), care a avut un avans de 35 de secunde faţă de liderul clasamentului general, francezul Stephane Peterhansel (Mitsubishi). Pe 3 în clasamentul provizoriu a fost spaniolul Nani Roma (Mitsubishi).

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...