luni, 15 ianuarie 2007

RALIUL DAKAR 2007: Marcel Butuza a abandonat din cauza ambreiajului


Proba speciala din cadrul etapei cu numarul 8, de ieri, a fost una cu ghinion pentru brasoveanul Marcel Butuza. El a avut probleme cu ambreiajul, iar acestea nu au putut fi remediat in timp util.

Defectiunea a aparut dupa ce Butuza a parcurs doar 53 de kilometri din proba care a avut o lungime totala de 589 km. Programata intre Atar si Tichit, etapa a fost una grea, concurentii avand de infruntat din nou un teren acoperit cu nisip. Brasoveanul a asteptat sosirea camionul de interventie rapida, insa singura solutie pentru a remedia problema era schimbarea ambreiajului, lucru care nu a fost posibil.
Marcel Butuza are o experienta indelungata in motociclism, fiinf fost campion national de motocros. Anul trecut el a participat la doua etape ale Cupei Mondiale de Rally-raid. In aceasta editie a Dakar-ului el a rezistat foarte bine pana la jumatatea intrecerii, clasandu-se pe locul 93 dupa sapte etape. El a pornit in cel mai dificil rally-raid al lumii cu scopul de al termina, singura problema luata in calcul fiind rezistenta fizica in zilele din apropierea Dakar-ului, etape in care se merge si peste 200 de km doar pe dune.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...