joi, 11 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: Recuperare de cinci pozitii


Marcel Butuza (foto) a reusit sa recupereze cinci pozitii in clasamentul general, dupa ce a terminat proba Ouarzazate-Tan Tan pe locul 75. Inaintea acestei etape, pilotul roman se afla in pozitia 80 a clasamentului general, insa cum este fost campion national de motocros a reusit sa mearga bine in zona de piatra si sa recupereze cinci pozitii.


Concurand pe o motocicleta KTM 660 Rally pusa la dispozitie chiar de constructorul austriac, Marcel Butuza putea forta mai mult in etapa a cincea, insa avand in vedere ca astazi se merge in cea mai lunga etapa a Dakar-ului a preferat sa nu riste.


In aceasta dimineata in jurul orei 05 :00, Marcel Butuza va lua startul in etapa Tan Tan – Zouerat si va trece din Maroc in Mauritania. Cea de a sasea zi a Dakar-ului incepe pentru concurentii de la categoria moto la ora 04 :00, pentru ca la 04:30 este programat startul primei motociclete, si se va incheia cel mai probabil dupa ora 20:00.

Nota :
Marcel Butuza concureaza cu numarul 79 si incepand cu data de 6 ianuarie prin intermediul sistemului Iritrack ii puteti urmari live evolutia pe site-ul
http://www.dakar.com/ .

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...