miercuri, 10 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: Marcel Butuza pe locul 80 inainte de ziua a cincea


In proba maraton desfasurata pe 9 ianuarie intre Er Rachidia si Ouarzazate, Marcel Butuza (foto) a reusit sa sa ajunga la finis in pozitia 100. Etapa de ieri a fost una maraton, pilotii neputand beneficia de asistenta tehnica decat daca mecanicii lor erau inscrisi si ei in concurs. Din acest motiv, pentru ca practic nu s-au putut intalni cu echipa de asistenta, pilotii au fost nevoiti sa menajeze motocicletele mai ales ca proba de azi ii duce in Muntii Atlas, o zona cu foarte multa piatra.
Dupa cea de a patra proba speciala Marcel Butuza se afla pe locul 80 in clasamentul general si in aceasta dimineata a luat startul in etapa Ouarzazate- Tan Tan. In cea de a cincea zi a Dakar-ului concurentii au de parcurs 775 kilometri din care 325 sunt reprezentati de proba speciala.

Concurentii de la categoria moto au pronit in aceasta dimineata mult mai prudent in proba speciala. Ieri unul din debutantii in Dakar si-a pierdut viata dupa doar 142 de kilometri. Sud-africanul Elmer Symons a cazut ieri apropae de jumatate probei speciale si decesul a survenit imediat dupa accident, medicii veniti la fata locului in doar 8 minute ne mai putand face nimic.

Nota :
Marcel Butuza concureaza cu numarul 79 si incepand cu data de 6 ianuarie prin intermediul sistemului Iritrack ii puteti urmari live evolutia pe site-ul
www.dakar.com.


Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...