luni, 15 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: Paul Belmondo nu se lasa



Printre participantii la întrecerea automobilelor se numara si fiul actorului francez Jean-Paul Belmondo. Acesta piloteaza un Nissan Pathfinder.
Dupa abandonurile din ultimii ani, Paul Belmondo doreste doar sa ajunga cu bine în Senegal.
Pasionat de automobilism, dar si de aventura, fiul cunoscutului actor francez s-a prezentat la startul acestei editii a raliului-raid tot pentru echipa Dessoude. El piloteaza un bolid Nissan Pathfinder si îl are ca partener pe Guy Leneveu. Cum totul a decurs relativ bine în primele zile, cei doi s-au prezentat la startul etapei de ieri (Atar - Tichit / 626 km, din care 589 km în proba speciala) de pe pozitia a 26-a. Una onorabila daca ne gândim ca nemtoaica Kleinschmidt, câstigatoarea Dakar-ului în 2001, este pe 31.
“Am avut o singura problema mecanica, la cardan, în etapa marocana, spre Ouarzazate. Cu toate ca am pierdut ceva timp atunci, ma declar multumit de comportarea masinii noastre. Ea s-a comportat perfect în zonele nisipoase”, a marturisit Belmondo.
Runda de ieri n-a adus mari surprize. La moto s-a impus spaniolul Coma (KTM), în 7h 46:13, care este si liderul ierarhiei generale. La auto în frunte s-au aflat doi dintre protagonistii întrecerii, De Villiers (Africa de Sud / Volkswagen), în 7h 31:52, si Peterhansel (Franta / Mitsubishi), la 6:35, însa sud-africanul si-a marit astfel avansul.
Etapa de azi se va derula între Tichit si Nema. Ea are 497 km, din care 494 km sunt de proba speciala.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...