sâmbătă, 13 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: De Villiers a trecut in frunte


Foto: Volkswagen Motorsport
De Villiers


Foto: Volkswagen Motorsport
Carlos Sainz




Foto: Volkswagen Motorsport
Carlos Sousa

Foto: Volkswagen Motorsport
Mark Miller
Foto: Volkswagen Motosport
Race Touareg 2
Programata în Mauritania, într-o zona de desert, etapa cu numarul 7 a fost marcata de tot felul de incidente.
Câstigator al rundei de debut, portughezul Carlos Souza (Volkswagen) s-a suparat pe copilotul sau, Andreas Schulz, dupa ce s-au împotmolit printre dune, si a plecat fara acesta!? Neamtul a izbutit cu chiu, cu vai, dupa 43 de minute de cautare, sa-l gaseasca pe furios... Probleme a avut si Carlos Sainz (Volkswagen), care a terminat etapa pe locul 3, la 4:50 de învingator, coechipierul sau Giniel de Villiers. La bordul unui Race Touareg 2, acesta din urma a devenit lider si în ierarhia provizorie generala. Pe locul 2 în etapa s-a situat Stephane Peterhansel (Mitsubishi). Proba speciala de ieri a fost întrerupta la km 407,6 de o furtuna de nisip.

In ciuda protestelor venite chiar si de la Vatican, raliul-raid merge înainte. Maine se va desfasura etapa cu numarul 8, Atar - Tichit (proba speciala în lungime de 589 km).

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...