marți, 16 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: Locul 60 pentru Gyenes

Etapa maraton Atar-Tichit a fost incheiata de Emanuel Gyenes pe locul 67, iar dupa 8 etape pilotul MOL Dakar Team ocupa locul 60 in clasamentul general al Dakar-ului.

Dupa ziua de odihna petrecuta in Atar, astazi concurentii au avut de parcurs 589 de km de proba speciala, peste 100 din acestia fiind in zona de iarba a camilelor. Parcursul de astazi a fost unul foarte greu; organizatorii au prevazut ajungerea primei motocilete la finisul probei la ora 14 :30 (GMT), iar Marc Coma, castigatorul etapei, a ajuns cu o ora mai tarziu adica la 15 :26 (GMT). Emanuel Gyenes a termiant etapa tarziu, la o diferenta de aproximativ patru ore de castigator si asta pentru ca deja se simte oboseala acumulata in zilele anterioare si traseul devine din ce in ce mai dificil.
Pentru a strabate a treia proba din Mauritania, Mani a avut nevoie de 11h si 7 minute si a ajuns in tabara in jur de 19 :20 (GMT).
Pe 15 ianaurie se va merge din Tichit in Nema intr-o etapa de 497 km, iar concurentii au mult de furca cu navigatia pentru ca in distanta de 494 km, cat masoara proba speciala, sunt foarte putine repere. Dupa ce va ajunge in Nema, Mani Gyenes va porni pe 16 catre Tombouctou ajungand in Mali; proba de pe 16 ianuarie masoara 516 km.

Nota :Emanuel Gyenes concureaza cu numarul 51 si incepand cu data de 6 ianuarie prin intermediul sistemului Iritrack ii puteti urmari live evolutia pe site-ul http://www.dakar.com/.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...