vineri, 12 ianuarie 2007

CM MOTOCICLISM: Robert Muresan a fost prezentat oficial ca pilot al team-ului Ajo Motorsport




Ieri (11 ianuarie) la Helsinki, Robert Muresan, primul roman din CM Moto GP, a fost prezentat in mod oficial ca pilot al echipei AJO Motorsport in sezonul 2007. Alaturi de Roby Muresan la evenimentul de lansare al echipei finlandeze a fost prezent si Michael Ranseder, coechipierul aradeanului.
La doar 16 ani, varsta pe care o va implini pe 22 martie, Roby Muresan a ajuns sa concureze intr-un intreg sezon al Campionatului Mondial de Motociclism Viteza. In cadrul AJO Motorsport romanul va pilota o motocicleta Derbi, echipa beneficiind de sprijin din partea constructorului spaniol.
Robert Muresan: ”Anul trecut am avut o serie de probleme tehnice cu motocicletele folosite si nu am putut merge la adevarata capacitate. Acum cu Ajo Motorsport nu cred ca voi avea probleme tehnice care sa ma impiedice sa iau startul spre exemplu. Scopul meu este sa punctez la fiecare etapa si sper ca la sfarsitul sezonului sa fiu in top 10.Nu pot spune prea multe despre Derbi pentru ca primul test il vom avea pe 22 ianuarie la Jerez, insa stiu ca abia astept sa ma urc in sa".
Ajo Motorsport
Fondata in 1997 echipa este prezenta in Campionatul Mondial de Motociclism Viteza din 2001, fiind inscrisa la clasa 125 cmc, cea mai competitiva categorie a Moto GP-ului. 2007 va fi cel de al saselea sezon in care AJO Motorsport va fi inscrisa la toate etapele.
Derbi
Derbi este parte componenta a grupului italian Piaggio si are o bogata istorie in ceea ce priveste motociclismul viteza. Impilcarea construcotrului spaniol in campionatul mondial a inceput in 1962; de atunci si pana azi producand material de concurs pentru categoriile 50 cmc, 80 cmc si 125 cmc. Nume legendare care au concurat pentru Derbi : Angelo Nieto, Jorge Martinez Aspar.


Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...