sâmbătă, 13 ianuarie 2007

SALON AUTO DETROIT 2007: Kia a dezvaluit conceptul Kue


In cadrul salonului de la Detroit, constructorul sud-coreean prezinta un concept despre care nu se stie inca daca este un precursor al unei masini de serie.

Cei mai multi inclina sa creada ca acesta este mai degraba rezultatului unui studiu de stil, insa ar fi prea putin spus. De fapt, Kue vine cu tot felul de inovatii. Si desi pare construit mai degraba pentru placerea sofatului, conceptul Kia are o silueta apropiata de aceea a unui coupe. Se evidentiaza rotile sale mari – jante de 22 inch si pneuri 265/40 -, in timp ce dimensiunile sunt sugestive: 4,72 m in lungime, 1,93 m latime, 1,60 m inaltime si 2,89 m ampatament.
Construit cu patru locuri, Kue are un interior sobru, care este inveselit de iluminatul in culoare rosie. Locul rezervat soferului este mai aparte, in sensul ca indicatoarele si LCD-ul sunt integrate in centrul volanului. Si cum comenzile sunt digitale inseamna ca o singura atingere cu degetul permite schimbarea postului de radio sau reglarea temperaturii interioare.
Kia Kue e echipat cu un motor V8, de 4,6 litri, care dezvolta 400 de cai putere (540 Nm), care este legat de o transmisie considerata a fi “inteligenta”.
Foto: Kia Motors

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...