vineri, 12 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: Un Hummer a castigat etapa a 6-a









Etapa cu numarul 6, desfasurata joi, intre Tan Tan si Zouerat, in Mauritania, a fost castigata de americanul Robby Gordon, pe un Hummer. Locul doi i-a revenit francezului Jean-Louis Schlesser (Schles-Ford Raid). Carlos Sainz (Volkswagen) a ramas lider la "general".

Conditiile in care s-a desfasurat aceasta etapa au permis masinilor cu o constructie ceva mai speciala (buggy) sa fie cele mai rapide. Asta pentru ca ele sunt favorizate de greutate, dar si de regulament. In urma americanului Robby Gordon si a francezului Jean-Louis Schlesser s-a situat sud-africanul Giniel de Villiers (Volkswagen / Race Touareg 2), care astfel a redus cu 25 de secunde diferenta de timp fata de colegul sau, Carlos Sainz, ramas lider in ierarhia generala. Pe locul 3 se afla portughezul Carlos Sousa, de asemenea la volanul unei masini a constructorului german.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...