joi, 11 ianuarie 2007

RALIUL-RAID DAKAR 2007: La noua locuri de Top 100


* 16 locuri recuperate in Muntii Atlas
* Martin Freinademtz a terminat speciala pe locul 88
* Dupa Portugalia, Spania si Maroc, urmeaza Mauritania


Martin Freinademetz, austriacul care concureaza cu licenta eliberata de Federatia Romana de Motociclism, se afla pe locul 109 dupa primele 5 etape din Raliul Dakar 2007.
Un peisaj incredibil, trecatori inalte si multi, foarte multi bolovani. Aceasta ar fi, in doar cateva cuvinte, descrierea etapei a 5-a din Dakar dintre Quarzazate si Tan tan. Martin Freinademetz, pilotul cu numarul 78, a avut o zi mai linistita si a ajuns la sosire, dupa 325 de kilometri de proba speciala cronometrata, pe locul 88. In urma acestui rezultat austriacul, stabilit la Sibiu, a urcat pe locul 109 in clasamentul general. „Ziua de astazi a fost una plina de zgaltaituri. Pe o singura portiune am atins 150 km/h, iar dupa aceea am mers ceva mai prudent pentru a ma proteja”, a spus Martin Freinademetz, care a terminat speciala cu timpul de 05h:29,36.

Dupa primele 5 etape din editia a 29-a a Ralilui Dakar, Freinademetz se afla la aproape 8 ore in spatele liderului Marc Coma. Etapa a 6-a, dintre Tan tan si Zouerat, este prima in care pilotul cu numarul 78 va merge, in totalitate, dupa road-book. „Pana acum am reusit sa ma orientez dupa urmele lasate de ceilalti concurenti din fata. De aici incolo va fi din ce in ce mai greu sa fac asta pentru ca urmeaza portiuni lungi de nisip”, a completat austriacul, care concureaza in Dakar cu licenta eliberata de FRM.

Dupa Portugalia, Spania si Maroc, pilotii prezenti in Raliul Dakar vor ajunge in Mauritania. Etapa cu numarul sase are o lungime totala de 817 kilometri, dintre care 394 de proba speciala cronometrata.

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...