sâmbătă, 27 ianuarie 2007

RUGBY / DINAMO: Daniel Neaga, ca in vremurile bune

Echipa bucuresteana de rugby Dinamo Concas se afla in prima faza a pregatirii reluarii sezonului competitional intern. Zilnic jucatorii bucuresteni efectueaza antrenamente in Complexul Sportiv din Soseaua Stefan cel Mare, unde are la dispozitie mai multe terenuri - fostul stadion Victoria, unde se lucreaza la modernizarea tribunei (acest teren este folosit si de echipa de fotbal Dinamo II), doua terenuri anexe, unul cu iarba, celalalt cu gazon artificial, precum si velodromul.

Vineri dinamovistii au sustinut un meci de pregatire, lotul de jucatori fiind impartit in doua. Intalnirea s-a disputat in stil "contact" (au fost permise placajele) si a avut durata uneia obisnuite (doua reprize a cate 40 de minute).


La acest joc au participat si cativa internationali romani, precum Marian Tudori, dar si majoritatea jucatorilor care au participat cu selectionata Bucurestiului in Challenge Cup. Exceptie au facut Cosmin Ratiu, care inca nu este refacut dupa accidentarea suferita la Newport (Tara Galilor), si Catalin Nicolae, care este inca sub contract cu Steaua, formatie pentru care a evoluat toamna trecuta si care a fost transferat recent. In schimb, a aparut Darie Curea, Farul Constanta dandu-si acordul pentru ca el sa joace pentru Dinamo.


In echipa "Dinamo Rosu" a evoluat si Daniel Neaga (cu sapca), actualul antrenor si fost international (a participat la ultimele succese majore ale Romaniei - ultimele victorii in deplasare cu Franta, Tara Galilor si Italia), care a dovedit o verva de invidiat. De partea cealalta, la "Dinamo Verde" s-a aflat Vasile Ghioc, unul dintre veteranii formatiei.

Meciul-test a fost supervizat de managerul general Stelian Podarascu, fost international de rugby si maestru emerit al sportului, Ion Tutuianu, fost international de rugby si director tehnic, Stefan Demici, ex-international si actual antrenor, pecum si Emil Partoc, seful Colegiului Central al Arbitrilor, care le-a prezentat jucatorilor schimbarile de regulament adoptate de la 1 ianuarie a.c. Pe marginea terenului s-a aflat si Serban Guranescu, fosta uvertura a ros-albilor fiind acum antrenor la juniori.

Foto: Marian-Valentin Burlacu (ProSport)

Niciun comentariu:

Despre RUGBY, AUTOMOBILISM, CICLISM, NAVIGATIE, ALPINISM, VOLEI, NAVIGATIE, totul prezentat si, dar mai ales, prin multe imagini. Pentru ca acest blog este si unul de incercari in ale FOTOGRAFIEI...